Foto's, muziek en livestream 

"Waar woorden tekort schieten, kunnen beelden en muziek aanvullen.
Ze nemen je mee terug in het leven van een dierbare.
Onvergetelijke herinneringen, fris in het geheugen of al iets weggezakt,
maar direct herkenbaar, op een unieke manier vormgegeven in beeld en geluid"

 

Herinneringen in beeld

Tijdens het afscheid worden vaak foto’s getoond op een beeldscherm. Foto's van vroeger, herinneringen aan mooie momenten, vakanties, feestjes en grappige momenten, met een lach en een traan, 'A walk down memory lane'. Deze fotopresentatie verzorgen wij met veel aandacht tot in de kleinste detail. Samen met u stemmen wij de foto’s en muziek op elkaar af. U kunt de foto’s digitaal aanleveren, maar u mag ook de fysieke foto’s aan ons overhandigen.
 
 
pexels-cottonbro-studio-8848784
 

Foto’s van vroeger, herinneringen aan mooie momenten,
samen onder begeleiding van lievelingsmuziek,
beeld en geluid zeggen soms meer dan duizend woorden.


pexels-gustavo-fring-3984807

Iedere herinnering heeft
zijn eigen muziek

Iedereen heeft een muziekstuk of liedje waar u bepaalde gevoelens of herinneringen bij heeft. Daarom is muziek op een uitvaart een hele fijne manier om gevoelens als gemis, verdriet, liefde, dankbaarheid en geluk te uiten. Met muziek kunt u ook heel goed de sfeer van het moment bepalen. Zoals: Luchtig, zwaar, droevig, hoopvol. Daarom is muziek ook zo persoonlijk en draagt het bij aan een ‘eigen afscheid’.
 
Er kan gekozen worden voor muziek die u doet denken aan een mooie herinnering, muziek waar de overledene graag naar luisterde of een nummer met een mooi verhaal, maar u kunt ook kiezen voor livemuziek, wellicht is er iemand in de familie of vriendenkring die prachtig kan zingen of een muziekinstrument kan bespelen.
 
 

Mogelijkheden 

De meeste aula’s van crematoria en begraafplaatsen zijn voorzien van de modernste audiovisuele faciliteiten. Zo bestaat veelal de mogelijkheid om naast het gebruik van de muziekinstallatie, foto's en filmbeelden op schermen te tonen, het opnemen van het afscheid of tot het organiseren van een livestream. Wanneer de afscheidslocatie van uw keuze niet over de benodigde apparatuur beschikt, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met partners in audiovisuele dienstverlening.


iStock-509241416
 


iStock-1190653675


Livestream

Doordat in de coronajaren vaak gebruik is gemaakt van livestreams, hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan en kunnen wij u hierover goed adviseren.

De toegang tot de livestream, via een weblink, kunnen wij voor u in de rouwkaart vermelden, zo heeft iedereen toch de gelegenheid om het afscheid mee te  beleven.

 

 

 
F892697B-466F-446E-AD15-1DAD307BAD68

VSM audiovisueel

Zij zetten geluid in het licht. Op audiovisueel gebied expert in adviseren en ontzorgen. Met hun kennis en ervaring en oog voor detail komen zij voor elk budget tot een geweldig resultaat.   

img6787-800x600

Memories uitvaartmuziek

Alles is mogelijk Alle muziekstijlen, muziekinstrumenten en ensembles onder 1 dak. "Elke uitvaart verdient live muziek." Dit is wat wij mensen gunnen die op een unieke manier afscheid gaan nemen. Als uitvaartmusici is het onze passie om met onze live muziek de wereld een beetje mooier te maken. Peter & Aisha Krako
 

 

IMG6082

Mijn laatste ik

Dierbare herinneringen in beeld.
Diana verzorgd prachtige livestreams
en foto en/of videoreportages.