Rouwdrukwerk

'Een tastbare herinnering. Een manier om voor de laatste keer
in tekst en beeld uit te drukken wie iemand was'

Persoonlijk

Een rouwkaart met bijbehorende envelop kan zoveel meer zijn dan alleen de mededeling wie er is overleden en eigenlijk is alles mogelijk. Door het maken van weloverwogen keuzes maakt u van de rouwkaart een mooi aandenken voor uzelf, maar ook voor de ontvangers, want rouwkaarten worden vaak bewaard.

Niet alleen de tekst op een rouwkaart is heel persoonlijk, een afbeelding kan veel zeggen over de overledene. Bijvoorbeeld een foto van bloemen waar de overledene van hield, een plaats in de natuur die hem of haar dierbaar was, de (moes)tuin, een geliefde viervoeter, polderlandschap of natuurlijk een mooie foto van de persoon zelf. 
 

Naamloos
 
pexels-artem-makarov-13228136

Uniek

Samen creëren we een unieke rouwkaart, wij verzorgen graag het opstellen van de teksten, het ontwerpen, drukken en verzenden van de rouwkaart en mocht u daarvoor kiezen het aanleveren van de rouwadvertentie bij de juiste krant(en). U mag natuurlijk ook zelf een rouwkaart en/of rouwadvertentie creëren, wij helpen graag daar waar u ons nodig heeft.

Alleen het beste is goed genoeg voor jullie wensen.

Deze persoonlijke invulling kunnen we, behalve op de kaarten, ook terug laten komen op ander drukwerk zoals gedachteniskaartjes, liturgieën en dankbetuigingen.

 

'Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een overlijdensbericht.
Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid'

 

Maatwerk


Bij ons is iedere kaart maatwerk, wij ontwerpen en drukken alle rouwkaarten en bedankkaartjes in eigen beheer, dit houdt in dat we flexibel op uw wensen in kunnen spelen en binnen korte tijd, desgewenst in het weekend de rouwkaart en/of rouwadvertentie klaar kunnen hebben. 

Vanzelfsprekend ontvangt u van ons altijd een proefdruk, wij komen bij u langs om de proefdruk te laten zien of wij mailen u deze toe, nadat de kaar is goed gekeurd gaan wij voor u de kaarten drukken.
Alle rouwkaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen, deze ontvangt u van ons tijdens het kennismakingsgesprek. 

pexels-diana-light-4722005